Tapahtumat

 ..

KREIKKALAISIA TANSSEJA JA KANSALLISPUKUJA

Kreikkalaisten kansantanssien harrastus on ollut monien Suomi-Kreikka yhdistyksien keskeistä toimintaa. Kreikkalaisten vieraiden kutsumisessa on ajatuksena kannustaa aikaisemmin tanssineita virkistämään taitojaan ja houkutella myös uusia tanssijoita aloittelemaan mukavaa harrastusta.

Vassilis Harisopoulos (Ateenan Lykion) on käynyt opettamassa Suomessa kreikkalaisia kansantansseja jo 1980-luvulta lähtien. Hänellä onkin ollut suuri vaikutus monien tanssiryhmien kehittymisessä. Nyt hänellä on mukanaan toisena opettajana toimiva Christos Gkiokas.

.

Lauantaina 7.10.2017 klo 12 – 14 Helsingissä

Tanssinopetus Pukinmäen nuorisotalon pääsalissa, Säterintie 2 klo 12 -14, yhteistyössä Suomen Helleenit ry:n kanssa.

Ohjelma jatkuu klo 14 jälkeen nuorisotalon olohuoneessa Vasiliksen esityksellä kreikkalaisista kansallispuvuista.

Ei pääsymaksua, mutta hattu kiertää.

Maanantaina 9.10.2017 klo 18 – 20 Turussa

Tanssinopetus pidetään Turun Suomi-Kreikka seuran järjestämänä Ortodoksikirkon suuressa salissa Kauppatorin laidalla, Yliopistonkatu 19.

Iltaa vietetään tavernaillan tapaan, ohessa Vasilis ja Christos opastavat meitä kreikkalaisten tanssien maailmaan. Iltaan ovat tervetulleita myöskin kaikki, jotka mielellään vain katselevat tansseja ja kuuntelevat musiikkia. Seura tarjoaa pientä suolapalaa, ruokajuomista jokainen huolehtii itse. Illan osallistumismaksu on 5,-, joka kootaan paikan päällä. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

TERVETULOA MUKAAN !!!

 

Suomi-Kreikka yhdistysten liitto ry

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΝΛΑΝΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΝ